Reparation og maling af gamle vinduer
Total renovering af vinduer

VINDUESRENOVERING

Der er mange, der er tilbøjelige til at skifte deres vinduer ud, inden det er nødvendigt. I mange tilfælde er det en billigere løsning med renovering af vinduer frem for udskiftning. Vi tilbyder både renovering af vinduer, reparation af vinduer og maling af gamle vinduer. Det kan være svært at give sig i kast med disse ting selv, fordi det ofte kan skade mere, end det gavner. Lad derfor altid en professionel, autoriseret håndværker se på vinduerne, inden du beslutter dig for, hvad der skal ske med dem. Vi vil altid gerne komme ud for at se på vinduerne og give et uforpligtende og gratis tilbud på, hvad renovering af vinduerne vil koste. Det er desværre umuligt at give et prisestimat uden at have set vinduerne, fordi der er flere ting, der spiller ind i forhold til prisen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM RENOVERING AF VINDUER

 • Kan mine vinduer renoveres?

  Om dine vinduer kan renoveres afhænger af mange ting. Hvis du vil teste dine vinduer selv, kan du prøve at prikke til vinduerne med en skruetrækker. Hvis skruetrækkeren ikke går igennem, kan dine vinduer stadig renoveres. Hvordan – og om det kan betale sig – kan vi hjælpe dig med at vurdere.

  Du kan selv gøre en hel del for at holde dine vinduer i god stand, så du undgår, at de skal skiftes ud: en af de ting, du kan gøre, er at renovere dem – og det hjælper vi gerne med. Kontakt os og hør nærmere samt få et uforpligtende tilbud.

 • Hvad koster renovering af vinduer?

  Det er svært at prissætte noget uden at have set det først. Men hvis man tager udgangspunkt i typisk maling af gamle vinduer, hvor de bliver afvasket med grundrens, slebet og malet to gange, så er priserne fra 350 kr. inkl. moms og maling pr. fag.
  En større og omfattende restaurering af vinduer kræver en professionel vurdering, så tøv ikke med at kontakte os, så skal vi nok komme ud til jer og vurdere omfanget af opgaven samt give jer et uforpligtende tilbud med på vejen.

 • Kan det betale sig at renovere gamle vinduer?

  Ja, og i langt de fleste tilfælde er det billigere end at købe nye. Det er faktisk sådan, at i nogle ejendomme/boligselskaber er der reglementer for det, og så er der ikke andre udveje end at renovere.

  Man kan selv tjekke, om vinduerne kan renoveres, med en såkaldt skruetrækkertest. Hvis du prikker til vinduet, og skruetrækkeren ikke trænger igennem, så kan vinduet stadig renoveres. Er du i tvivl, så tag endelig fat i os, og så skal vi nok kigge på dine vinduer og vurdere det gratis samt evt. give et godt bud på, hvad det vil koste at renovere dem.

 • Kan man renovere plastvinduer?

  Nej, og man kan desværre heller ikke male plastik. Det eneste, man kan prøve, er at vaske dem så grundigt, man kan, evt. med noget algefjerner.

 • Hvordan vedligeholder man bedst trævinduer?

  Det kommer an på, hvilken maling der var malet med før, og om vinduerne er på solsiden eller ej. Det er anbefalet at male vinduerne én gang hver 5.-7. år eller, hvis de skal oliebehandles, min. én gang hvert 2. år.

  Det er faktisk sådan, at i gamle dage lavede man vinduer af langt bedre kvalitet, end man gør i dag. Så hvis vinduerne har holdt i 100 år, så kan de klare 100 år mere, så længe man vedligeholder dem.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © 2017 Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696