Vi maler på Amager og i omegnen

Malermester Gleb Larsen murer og maler – Amager er blot en af de byer, vi gør det i. Vi har mere end 20 års erfaring med murer- og malerarbejde, og vi har altså mange år haft yderst tilfredse kunder i hele Københavnsområdet. Der er flere grunde til, hvorfor vores kunder altid er tilfredse, når vi forlader dem: først og fremmest er grunden dog, at vi bare vil have tilfredse kunder. Vi vil have tilfredse kunder, og derfor arbejder vi for, at du bliver tilfreds. Vi gør vores arbejde ordentligt – lige fra den første spartling til den sidste rengøring. Og især dét gør, at vi kan blive ved med at gøre vores kunder tilfredse.

Kvalitet og punktlighed er i højsædet

For os er kvalitet og punktlighed nøgleord. Det er disse ord, vi har i baghovedet, når vi udfører vores arbejde. Vi sørger for at bruge kvalitetsmaterialer, og vi sørger for, at vores arbejde bliver udført grundigt, så vi ikke går imod vores faglige stolthed. Vores forarbejde er vigtigt for os, fordi det er forarbejdet, der er grundlag for det bedste resultat. Vi er grundige og punktlige, og det kan altid ses, når opgaven er fuldført.

Mange års erfaring giver hurtigt, flot håndværk

Vi har, som nævnt, mere end 20 års erfaring med murer- og malerarbejde. Det betyder ikke blot, at vi kan udføre et flot stykke arbejde. Det betyder også, at vi kan udføre et flot stykke arbejde hurtigt. Vi arbejder hurtigere end de fleste, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og resultatet for at blive færdige hurtigere. Vi ved dog, at de færreste synes, det er sjovt at have håndværkere i hjemmet – og derfor gør vi altid, hvad vi kan for at løse opgaven så godt som muligt og så hurtigt som muligt. Du kan altid forvente at få et estimat på, hvor lang tid det vil tage at løse opgaven, når du får et uforpligtende tilbud fra os.

Maler på Amager

Vi giver garanti

Vi er medlem af garantiordningen Danske Malermestre. Dette giver dig en garanti for vores arbejde. Derudover får du en garanti fra os; vi giver nemlig garanti på alt vores udførte arbejde. Vi er sikre nok på vores arbejde til, at vi tør gøre det. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du altså sagtens kontakte os, efter opgaven er afsluttet.

Så kontakt os endelig, hvis du søger en kvalitetsbevidst, punktlig og hurtig maler – Amager er blot et af de steder, vi arbejder.

Ring eller skriv til os

hvis du skal bruge en rigtig maler på Amager eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |