Husrenovering og istandsættelse af huse
Total renovering af hus

RENOVERING AF HUS

Har du et nyere eller ældre hus, du gerne vil have renoveret i større eller mindre omfang? Så kan det være en rigtig god ide at få en håndværker til det. Det kan være svært at stå for renoveringen selv – også selvom du har hænderne godt skruet på. Med hjælp fra en autoriseret håndværker er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – i hvert fald hvis du får hjælp af os. Vi tilbyder nemlig garanti på vores arbejde, ligesom vi er med i garantiforeningen Danske Malermestre. Vi har over 20 års erfaring inden for feltet, og i de 20 år har vi renoveret et utal af huse med glade og tilfredse kunder som resultat. Så hvis du skal have lavet en husrenovering, kan vi altid hjælpe dig – intet projekt er for småt til os, ligesom intet projekt er for stort.

Vi er et alsidigt malerfirma, der har mange års erfaring, og vi lægger stor vægt på kvalitet, punktlighed og hurtighed i vores arbejde. Dette sikrer, at vi leverer et godt og tilfredsstillende resultat, der glæder vores kunder. Så kontakt os endelig for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM HUSRENOVERING

 • Kan det betale sig at renovere et gammelt hus?

  Der er flere ting, der er værd at kigge på, inden man renoverer et hus. Det er nemlig ikke i alle tilfælde, det kan betale sig. Først og fremmest bør man kigge på husets alder. Dette er dog slet ikke afgørende for, om et hus kan renoveres med et tilfredsstillende resultat – det kan de fleste huse nemlig. Det er dog væsentligt at kigge på tilstandsrapporten. Hvis denne indeholder flere UN’er, end den indeholder andre fejl tilsammen, vil det typisk være billigere at rive huset ned og bygge et nyt på grunden. Dette er dog ikke et endegyldigt svar, og det kræver altid en vurdering at se på, om det kan betale sig at renovere huset eller ej. En sådan vurdering laver vi gerne – uforpligtende og gratis.

 • Hvad koster en husrenovering?

  Prisen på en renovering af hus kan variere utrolig meget, og derfor er det også umuligt for os at give et svar på, hvad en renovering af dit hus generelt set koster. Det kræver en vurdering af det enkelte hus og en vurdering af det, der skal laves. Omfanget af arbejdet har det meste at sige, men dertil skal man også tænke over, hvilke materialer man vil bruge i renoveringen. Dette har naturligvis også stor betydning for prisen. Vi kommer gerne ud til dit hus for at lave et tilbud til dig. I dette tilbud vil du altid kunne se et estimat på, hvad renoveringen vil koste, samt hvor lang tid den vil tage.

 • Kan vi selv gøre noget for at gøre husrenoveringen billigere?

  Rigtig mange husejere vil gerne give en hjælpende hånd med, når deres hus skal renoveres – og det sætter vi naturligvis pris på. Hvis du vil gøre renoveringen billigere for dig selv og hurtigere for os, er der nogle ting, du kan gøre. Det er en dårlig ide selv at begynde på det håndværksmæssige, medmindre du ved, du har helt styr på det. Du kan dog altid hjælpe os ved selv at tage skraldet væk. Det er nemlig dyrere for håndværkere at smide skrald væk, end det er for private. Desuden kan I selv rive de ting ned, der skal rives ned – for eksempel gamle køkkener og tapet. Det er dog en god ide altid at spørge os inden.

 • Hvad kan der gøres for at få huset til at se nyt ud, hvis vi ikke har et stort budget?

  Indvendigt: En omgang ny maling, slebne gulve eller nyt klikgulv samt udskiftning af kontakter, hvis de er gamle, kan gøre underværker.

  Udvendigt: Det kommer an på typen af facade, selvfølgelig. Men ellers kan man vaske og skrubbe godt og grundigt af eller pudse vægge. Og hvis man har vinduesrammer af træ, så skal en omgang olie eller maling nok friske dem op.

  Er du i tvivl om, hvad der kan gøres, eller vil du have os til at kigge på, hvad der kan gøres for at pifte huset lidt op? Kontakt os, så kommer vi ud til dig og giver et uforpligtende tilbud og ideer til, hvad der kan gøres.

 • Hvor lang tid kan det tage at renovere et hus?

  Det er desværre umuligt at give svar på, da det afhænger af omfanget af renoveringen. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at gøre det så hurtigt og godt, vi kan. Med et uforpligtende tilbud vil I altid få et skøn på, hvor lang tid lige præcis renoveringen af jeres hus vil tage.

 • Kan vi selv stå for materialerne?

  Ja, selvfølgelig.

 • Tilbyder I finansiering?

  Vi har et samarbejde med Ekspres Bank, hvor I kan låne op til 150.000 kr., som kan betales over 72 måneder, det kræver bare, at I bliver kreditgodkendt. Vi anbefaler dog altid at tage en snak med egen bank først, da det i langt de fleste tilfælde bedst kan betale sig at låne gennem egen bank. Evt. kan I tjekke, om der er friværdi i huset, som I kan gøre brug af.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |