Vi maler i København og omegnen

Det er vigtigt at føle sig hjemme i sit hjem; og derfor skal tingene i hjemmet selvfølgelig være i orden. Det er ikke altid, du kan klare alting selv – og her kommer vi ind i billedet! Vi maler i København og står altid klar til at hjælpe vores kunder med at lave de bedste løsninger. Trænger du til en ny farve på væggen, eller skal du have gang i et større renoveringsprojekt? Vi kan hjælpe med det hele.
Vi har stor erfaring inden for både murer- og malerarbejde, og derfor kan vi ordne rigtig meget for dig. Hvis du mangler hjælp til noget, vi ikke kan hjælpe med, har vi et stort netværk, vi samarbejder med i hele København. Så mangler du også andet end en murer eller maler? København og vores netværk i hovedstadsområdet gør, at vi kan løse selv de største opgaver.

Vi gør vores arbejde godt

For os er forarbejdet vigtigt. Forarbejdet danner grundlag for alle gode håndværksmæssige resultater. Det er vigtigt med godt forarbejde, uanset hvad der skal laves – uden grundigt forarbejde bliver arbejdet nemlig ikke tilfredsstillende. Derfor er vi altid grundige fra start. Fra den første spartling vil du kunne mærke kvaliteten i vores håndværk, og vi gør en stor dyd ud af, at du kan netop dette.

Vi er utrolig kvalitetsbevidste, og det gør sig gældende hele vejen igennem processen: fra den første spartling til den sidste rengøring. Du kan altså trygt læne dig tilbage og nyde, at vi tager hånd om det hele for at løse opgaven bedst muligt.

Hurtige, kvalitetsbevidste og punktlige

Der findes nærmest ikke noget mere irriterende end håndværkere i hjemmet – og det er vi klar over. Vi gør derfor altid vores bedste for, at du mærker os mindst muligt. Vi støjer så lidt som muligt, og vi skynder os så meget som muligt. Selvom vi er hurtige, går vi dog ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores arbejde bliver udført ordentligt, så vi ikke behøver komme igen – det er rarest for både os og dig.

Maler i København

Vores mangeårige erfaring inden for faget gør, at vi kan lave et godt stykke kvalitetsarbejde hurtigere end de fleste. Det er vi stolte af, og vi gør altid vores bedste for, at du bliver tilfreds med hurtigheden og kvaliteten.

Vi laver gode aftaler – og overholder dem

Når vi laver aftaler, overholder vi dem. Det er en del af vores kvalitetsbevidsthed at være punktlige. Det betyder, at du kan regne med den tidshorisont, vi giver dig, når vi giver dig et tilbud på arbejdet. Selvfølgelig kan der komme nogle store uforudsete udfordringer, som kan udskyde arbejdet, men dette prøver vi på bedst mulig vis at forudse. Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os, og du kan altid stille os spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Så søger du en dygtig maler: København er området, hvori sådan én kan findes – for her arbejder vi blandt andet. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Ring eller skriv til os

hvis du skal bruge en rigtig maler i København eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |