Maling af sommerhus
Total renovering af sommerhus

SOMMERHUS RENOVERING

Et sommerhus er et sted, hvor de fleste tager hen for slappe af og koble af – og det kan være utrolig svært, hvis der er ufærdige projekter alle steder. Derfor kan det være en rigtig god ide at få en håndværker til at se på projekterne, så de kan blive færdige – og I kan slappe af. Vi er specialister i renovering, herunder renovering af sommerhus. Vi har mange års erfaring inden for feltet, og vi har over mange år etableret et stort netværk af dygtige, autoriserede håndværkere. Derfor kan vi også tage hånd om hele renoveringen – uanset omfanget – så I ikke behøver at stå for noget selv eller kontakte flere forskellige håndværkere. Med mere end 20 års erfaring er vi godt klædt på til at løse opgaven, så du bliver tilfreds med og glad for resultatet.

Hvorfor vælge os?

Der er mange håndværkere, der kan renovere sommerhuse. Hvis du vælger os, er du dog sikker på, at du får lavet dine ting ordentligt. Vi er et malerfirma, der går op i kvalitet, punktlighed og hurtighed – og disse ting vil du kunne mærke i vores arbejde. Med over 20 års erfaring ved vi, hvad vi laver, og derfor giver vi også garanti på alt vores udførte arbejde.

Vi er kvalitetsbevidste fra vi starter, til vi slutter. Vi gør alt vores forarbejde godt og grundigt, da dette er lige så vigtigt som selve arbejdet. Faktisk er det grundlaget for et godt resultat. Dine ønsker er i højsædet, og vores kvalitetsbevidsthed sikrer, at de bliver opfyldt på bedst mulig vis.

Vi er punktlige, og vi overholder vores aftaler. Vi går aldrig i gang med arbejdet, før aftalen er fuldstændig på plads. Desuden sørger vi altid for at give et realistisk estimat på både tid og pris, når du modtager et tilbud fra os. Således kan vi alle være sikre på, at aftalen overholdes.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan arbejde hurtigere end de fleste uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er i vores bedste interesse at være så hurtige som muligt, og vi ved, at I også sætter pris på, at arbejdet bliver udført så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SOMMERHUS RENOVERING

 • Hvad koster renoveringen af et sommerhus?

  Prisen på renoveringen afhænger naturligvis af flere ting, hvorfor vi ikke kan give et svar på spørgsmålet her. Vi vil dog med glæde give et estimat på, hvad renoveringen af dit sommerhus vil koste. Dette gør vi ganske gratis og uforpligtende.

  Prisen afhænger blandt andet af, hvilke materialer der skal bruges. Du må naturligvis gerne selv vælge, hvilke materialer der skal bruges til renoveringen af sommerhuset, og derfor kan vi ikke give et endegyldigt svar på, hvad materialerne vil koste. Derudover afhænger prisen også i høj grad af omfanget af renoveringen. Der er selvfølgelig forskel på prisen, om det kun er maling af sommerhus, eller om det er en dybdegående renovering af flere rum, der skal laves. Som nævnt vil vi gerne give et estimat på renoveringsprisen. Dette gør vi ved, at vi kommer ud og ser på opgaven, hvorefter du modtager et gratis og uforpligtende tilbud med et estimat på både pris og tidshorisont.

  Vores priser er altid åbne, og du kan således altid se, præcis hvad du betaler for.

 • Hvad er jeres timepris?

  Som udgangspunkt tager vi 350 kr. + 25% moms = 437.50 kr. i timen inkl. moms. Vi er altid åbne med vores priser, så I ved, hvad I præcist betaler for, og vi går ikke i gang, før en aftale er på plads.

 • Kan vi selv stå for materialerne?

  Ja, det må I selvfølgelig godt.

 • Kan vi gøre noget for at gøre sommerhus renoveringen billigere?

  Det spørgsmål får vi tit – og der er faktisk noget, I kan gøre. Inden vi kommer, kan I selv sørge for at rive ting ned, hvis dette skal gøres. Eksempelvis kan du selv rive tapet og gamle fliser ned, hvis dette skal gøres. Det er dog vigtigt, at du spørger os først – ellers kan det ende med at blive dyrere, hvis det enten ikke er gjort rigtigt, eller hvis det er gjort steder, hvor det ikke skal gøres. Vi vil altid gerne svare på, hvad netop du kan gøre for at hjælpe os på vej og gøre projektet billigere, hvis du kontakter os.

  Du kan dog altid gøre én ting for at gøre det billigere: du kan selv stå for at fjerne skrald. Vi fjerner gerne skraldet for dig, men du skal være opmærksom på, at vi skal betale et gebyr for at aflevere skrald, som du som privatperson ikke skal betale. Her kan du altså spare lidt penge, hvis du selv har lyst til at trække arbejdshandskerne på.

  Du må naturligvis selv være med til at vælge materialer – du må faktisk helt selv bestemme, hvilke materialer, der skal bruges. Her er det naturligvis også muligt at spare penge. Det er dog vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af materialerne – på langt sigt er det måske dyrere at vælge de billige materialer, og det kan også påvirke den garanti, som vi giver vores kunder, hvis materialerne er af for dårlig kvalitet.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |