Total renoveret badeværelse
Renovering af badeværelse fra top til tå

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Når du skal vælge en håndværker, der skal stå for renoveringen af badeværelse, er det vigtigt, du vælger en, der er autoriseret. Et badeværelse kan være et vanskeligt rum at renovere, og derfor er det vigtigt, at du får hjælp af en håndværker, der yder et flot stykke arbejde. Det er vigtigt, at et badeværelse bliver renoveret ordentligt, da det ellers kan have store konsekvenser med fugt og vandskader i fremtiden. Derfor: vælg altid en dygtig, autoriseret håndværker.

Vi har mere end 20 års erfaring med murer- og malerarbejde, herunder renovering af badeværelse. Derfor ved vi i høj grad, hvad vi laver – og vi ved, vi laver det godt. Vi går op i kvalitet, punktlighed og hurtighed, således du på kortest mulig tid kan få det badeværelse, du har drømt om. Vi sørger ikke selv for el- og vvs-arbejde, men vi samarbejder med et netværk af dygtige, kvalitetsbevidste håndværkere, der alle er autoriserede. Det er med til at sikre dig et godt resultat, som du kan være tilfreds med i mange år frem.

Vi lytter altid til dine ønsker og sørger for, at du bliver tilfreds med det færdige resultat. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse – det er det, der driver os!

Priserne på renovering af badeværelser varierer meget, og det er derfor umuligt at sige, hvad det vil koste at renovere et badeværelse. Det afhænger af størrelse, stand, materialeønsker og meget andet. Desuden afhænger prisen også af, om du bor i et hus eller en lejlighed. Da der oftest er mere besvær ved at renovere et badeværelse i en lejlighed, kan dette være dyrere end at renovere et badeværelse i et hus. Vil du have et estimat på, hvad det vil koste at renovere dit badeværelse, skal du ikke tøve med at kontakte os.

PRISOVERSLAG AF SIMPEL BADEVÆRELSE RENOVERING

0.00DKK

Estimeret pris inkl. moms

Send os forespørgslen og vi vil besvare den hurtigst muligt.

0.00DKK

Estimeret pris inkl. moms

Send os forespørgslen og vi vil besvare den hurtigst muligt.

0.00DKK

Estimeret pris inkl. moms

Send os forespørgslen og vi vil besvare den hurtigst muligt.

0.00DKK

Estimeret pris inkl. moms

Send os forespørgslen og vi vil besvare den hurtigst muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM RENOVERING AF BADEVÆRELSER

 • Hvor lang tid kan det tage at renovere et badeværelse?

  Det afhænger alt sammen af arbejdsomfanget. Det kan være alt fra 1 uge og op til 4 uger.

 • Kan vi få lavet stucco lustro (marmorpuds) i badeværelset?

  Ja, selvfølgelig. Det eneste, vi ikke kan anbefale, er at få det lavet i brusenichen, da det er utroligt svært at vedligeholde dette område, og idet stucco lustro ikke kan tåle kemikalier. Prisen for marmorpuds starter på 650 kr. pr. m2 ekskl. moms og materialer. Læs mere om stucco lustro.

 • Hvad koster renovering af et badeværelse pr. m2?

  Det afhænger selvfølgelig af arbejdsomfanget, men en total renovering af badeværelser er som regel fra 25.000 kr. inkl. moms pr. m2.

  Ved små opgaver som f.eks. ved montering af toilet/WC er der et opstartsgebyr på 395 kr. inkl. moms + montagepris fra 1095 kr. ekskl. moms, og ved montering af badvask og armatur er der en montagepris fra 1335 kr. ekskl. moms + opstartsgebyr på 395 kr. inkl. moms.

  Er det en mindre opgave, så lad ikke priserne skræmme jer, men kontakt os alligevel, for vi er sikre på, at vi kan finde frem til en fornuftig pris.

 • Udfører I også el og vvs, og er I autoriserede inden for de felter?

  Ja, vi samarbejder med autoriserede elektrikere og vvs’ere, så alt arbejde bliver udført efter gældende love og regler og af autoriserede håndværkere.

 • Er der prisforskel på at renovere et badeværelse i en lejlighed i forhold til i et hus?

  Det kan desværre i de fleste tilfælde koste lidt mere, hvis det er et badeværelse, som skal renoveres i en lejlighed. Der er flere faktorer, der påvirker prisen, men udgangspunktet er besværligheden af arbejdet:

  • Hvilken sal ligger lejligheden på?
  • Er der elevator?
  • Er der betalingsparkering? Er der mulighed for at parkere lige uden for opgangen?
  • Hvis afløb skal skiftes eller flyttes, går det igennem underboen?
  • Hvor småt er badeværelset?
 • Kan vi selv stå for materialerne?

  Ja, det er helt op til jer, vi skal bare vide det på forhånd. Der er dog nogle materialer til badeværelser, som skal være MK-godkendt.

 • Hvilke materialer bruger I selv eller kan I anbefale at bruge til badeværelser?

  Vi er perfektionister, og derfor sætter vi høj pris på kvalitet og et fantastisk resultat. Så inden for rimelighedens grænser og af egen erfaring kan vi anbefale: GROHE og Hansgrohe til armaturer. Ifö Sign til toiletter og håndvaske. Sigma, Flügger, DYRUP eller Beck & Jørgensen til maling og fuge. Der findes selvfølgelig et hav af forskellige producenter, som kan være i lige så god kvalitet og pris som de nævnte mærker, de nævnte er bare dem, vi har mest erfaring med.
  Når I skal købe materialerne, så husk, at noget dyrt kan være langt billigere i længden, og prøv at gå efter ting med lang garanti.

 • Vores budget er ikke særlig stort, kan vi afbetale over flere måneder?

  Vi ser helst, at vi, efter et afsluttet projekt, får fuld betaling. Husk at tjekke, om I evt. har friværdi i huset/lejligheden, for i de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at gøre brug af det gennem egen bank.

 • Kan vi udføre noget selv for at få en billigere badeværelsesrenovering?

  Ja, man kan spare lidt penge, hvis man selv kan rive det gamle badeværelse ned og

  sørge for at køre skraldet ud, både før og efter. En ting, som vi oplever tit, er, at folk prøver at spartle selv, i tro om at de også kan spare penge på det, men desværre skal vi i de fleste tilfælde bruge mere tid på at lave det om eller rette på det, end hvis vi skulle lave det hele selv. Så hvis man ikke arbejder med det til dagligt, bør man overlade det til os – det vil både gavne jer og os.

 • Er der forskel på fast pris i forhold til timebaseret betaling?

  Kvalitetsmæssigt, så nej. Men prismæssigt har de begge deres egne fordele og ulemper. Hvis det er en fast pris, som er blevet aftalt, er det den pris, I skal betale uanset hvad, selv hvis det vil tage håndværkeren dobbelt så mange timer at renovere badeværelset som planlagt. Ulempen ved det er så, at man evt. kan føle sig snydt, hvis håndværkeren ender med at bruge færre timer end anslået. Timebaseret betaling kan man ende med at bruge flere penge end planlagt på. En vigtig ting at vide er, at det er lige så meget i vores interesse, som det er i jeres, at gøre det så billigt og hurtigt som muligt, så vi kan tage videre og gøre den næste kunde lige så glad.

 • Hvad gør vi mht. toilettet og badet, mens det bliver renoveret?

  Den billigste løsning, vi kan anbefale, er at spørge naboerne, om I kan låne deres bad og toilet i mellemtiden, eller spørge noget familie, hvis man har noget i nærheden. Ellers kan man leje badeværelsesvogne, som er ca. fra 3.000 kr. ekskl. moms pr. måned. Uanset hvad skal vi nok finde en løsning.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |