Total renovering af køkken
Total køkkenrenovering

KØKKENRENOVERING

Køkkenet er et vigtigt rum for de fleste. Vi bruger ofte meget tid i køkkenet, og derfor er det også vigtigt for de fleste, at køkkenet lever op til drømmene. Derfor er det også vigtigt, at du, når det kommer til renovering af køkken, vælger en håndværker, du kan stole på. En håndværker, der er pålidelig og kvalitetsbevidst – og det er vi. Gleb Larsen er et malerfirma, der har mere end 20 års erfaring med både murer- og malerarbejde. Det betyder også, at vi har gjort rigtig mange kunder tilfredse gennem tiden. Dette kan blot ses på vores anmeldelser – som vi er meget stolte af.

Når det kommer til køkkenrenovering, kan vi hjælpe dig med at få det køkken, du drømmer om. Vi lytter altid til dine ønsker og fuldfører arbejdet, så du bliver yderst tilfreds med resultatet. Det er vores kunder, der driver os, og derfor er det naturligvis vigtigt, at vores kunder er tilfredse.

I vores arbejde lægger vi især vægt på kvalitet, punktlighed og hurtighed. Vi er altid grundige og omhyggelige igennem hele renoveringsprocessen, og det skal sikre dig det bedste resultat. Når du får et tilbud fra os, får du også en pris og en tidshorisont på arbejdet – og dette vil vi overholde. Du kan vælge en fast pris eller en pris på timebasis – dette aftaler vi i fællesskab. Vores interesse er at gøre det så billigt og hurtigt som muligt.

Vi har stor erfaring inden for renovering af køkkener, og vi har et stort netværk af autoriserede håndværkere, vi samarbejder med. Vores mere end 20-årige erfaring gør, at du kan stole på os og vores kvalitetshåndværk, når du skal have lavet køkkenrenovering.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM KØKKENRENOVERING

 • Kan jeg selv vælge, hvilket køkken jeg vil have?

  Ja, selvfølgelig. I skal selv sørge for at købe køkken og hvidevarer, det er aldrig med i prisen.

 • Kan vi bare få malet køkkenlåger?

  Vi maler normalt ikke køkkenlåger, da det i de fleste tilfælde ikke kan betale sig at gøre det hos os. Det er billigere at få dem malet hos en autolakerer. Et alternativ kan også være at få dem belagt med folie hos et skiltefirma, som også folieindpakker biler.

 • Er der forskel på fast og timebaseret pris, når I renoverer køkkener?

  Som sådan er der ikke den store forskel. Hvis I får et tilbud med fast pris, så er det den pris, det kommer til at koste, om så håndværkeren kommer til at bruge længere tid end estimeret, mens timebaseret betaling selvfølgelig er betaling for de antal timer, håndværkeren har brugt på køkkenrenoveringen.

 • Er I autoriserede til at udføre el og vvs?

  Alt arbejde bliver udført efter gældende regler og af autoriserede håndværkere. Vi har et samarbejde med autoriserede vvs’ere og elektrikere, så der ikke er noget at bekymre sig om.

 • Vi har allerede købt/bestilt et køkken, gør det noget?

  Nej, det gør ikke spor, da vi normalt ikke leverer køkkener. Det eneste, vi altid bare skal vide, er, hvilket køkken det drejer sig om, og om skabene også skal samles af os.

 • Vores budget er lavt, kan vi splitte betalingen over flere måneder?

  Vi vil helst have fuld betaling efter afsluttet projekt. Vi plejer at anbefale vores kunder at tage en snak med egen bank og tjekke, om de har friværdi i huset/lejligheden, som de kan gøre brug af til renovering af køkkenet. I langt de fleste tilfælde er det billigst at tage lån i ens eget bank.

 • Hvad kan vi selv gøre for at få en billigere renovering af køkkenet?

  Alt det, der vil spare en håndværkers tid, vil spare jer nogle penge. Hvis I f.eks. selv sørger for at fjerne det gamle køkken og køre skraldet ud, både før og efter, så er der en sjat at spare der. Det skal selvfølgelig aftales på forhånd, så man bedre kan estimere en pris og planlægge, så man ikke står i vejen for hinanden.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |