Vi maler på Frederiksberg og i omegnen

Vi murer og maler – Frederiksberg er et af de steder, hvor vi kan hjælpe, hvis du har en håndværksmæssig opgave, der skal løses. Vi arbejder i København og omegn, og vi har blandt andet rigtig mange tilfredse kunder på Frederiksberg, ligesom vi har det i resten af området. Vi går op i at have tilfredse kunder, og vi går derfor op i at lave et stykke arbejde, der er så godt, at vores kunder kan blive så tilfredse, som vi ønsker, de skal være. Vi tror på, at tilfredse kunder er de bedste kunder – og vi tror på, at vi har de bedste kunder. Men hvordan gør vi vores kunder så tilfredse? Kort fortalt går vi op i kvalitet, punktlighed og hurtighed. Det betyder, at vi får det bedst mulige resultat, og det kan vores kunder lide.

Vi sørger altid for at have en høj kvalitetsstandard i vores opgaver. Det betyder, at vi er grundige og omhyggelige, fra vi starter arbejdet, og til vi slutter det igen. Vi gør vores forarbejde godt, hvilket danner grundlaget for hele arbejdet. Vi bruger kvalitetsmaterialer, der giver det bedste og flotteste resultat.

Vi sørger også altid for at være punktlige. Når du får et uforpligtende tilbud fra os, kan du se et estimat på opgavens tidshorisont og pris. Vi gør alt, hvad vi kan, for at overholde vores aftaler – både når det kommer til pris og tid, men også når det kommer til resultatet.

Vi sørger også altid for at udføre arbejdet så hurtigt som muligt. Det er muligt for os at arbejde hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet, fordi vi har mange års erfaring med maler- og murerarbejde. Vores erfaring gør, at vi typisk kan løse opgaverne hurtigere end nogen andre – men vi går aldrig på kompromis med vores to andre nøgleord: kvalitet og punktlighed.

Maler på Frederiksberg

Få et uforpligtende tilbud på malerbejde på Frederiksberg

Hvis du mangler en murer eller en maler – Frederiksberg eller andre steder omkring hovedstaden – kan du altid kontakte os. Du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ingen opgaver er for små til os, ligesom der sjældent findes opgaver, der er for store. Vi kan desuden trække på vores store netværk af dygtige håndværkere, hvis du har brug for andet håndværk end det, vi kan klare.

Ring eller skriv til os

hvis du skal bruge en rigtig maler på Frederiksberg eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |