Vi maler i Hellerup og omegnen

Hos Gleb Larsen er vi specialister i male- og murerarbejde. Gleb har mere end 20 års erfaring inden for området, og derfor kan du roligt ringe til os, hvis du har brug for hjælp til dit håndværksmæssige arbejde. Vi kan hjælpe med det meste håndværksmæssige arbejde – el og vvs rører vi dog ikke ved. Dog har vi et stort netværk af dygtige håndværkere, der, ligesom os, gør det til en dyd at udføre håndværksmæssigt kvalitetsarbejde. Disse arbejder vi ofte sammen med, hvis arbejdet skal laves i og omkring København – eksempelvis i Hellerup.

Vi er altså et meget alsidigt malerfirma, der kan løse de fleste opgaver – store som små. Så mangler du en maler? Hellerup, København, Søborg er blot nogle af de byer, vi arbejder i. Kontakt os blot for at få et uforpligtende tilbud.

Kvalitetsbevidst maler i Hellerup

For os er det vigtigt, at du bliver glad for og tilfreds med det arbejde, vi udfører. Vi vil ikke levere noget, vi – og du – ikke er tilfredse med, og derfor gør vi en dyd ud af at udføre vores arbejde på et højt kvalitetsmæssigt niveau.

For os er forarbejdet og efterarbejdet lige så vigtigt som selve udførelsen. Hvis forarbejdet ikke er lavet ordentligt og grundigt, bliver resultatet ikke så tilfredsstillende, som vi ønsker det.

Når arbejdet er gjort, sørger vi også for, at det fremstår ordentligt – for os er slutrengøringen nemlig lige så vigtig som forarbejdet. For at håndværket bliver i høj kvalitet, skal arbejdet være i høj kvalitet hele vejen igennem processen. Kvalitet er altså et nøgleord for os, og det vil du med garanti mærke, når vi løser din håndværksmæssige opgave.

Maler i Hellerup

Din garanti for et godt håndværk

Med mange års erfaring inden for branchen, tør vi godt at garantere for vores eget håndværk. Vi ved, hvad vi kan, og vi ved, vi er dygtige til det. Vi har flere end 20 års erfaring med murer- og malerarbejde, og vores erfaring bruger vi i arbejdet. Vores store erfaring gør, at vi kan udføre et godt stykke arbejde hurtigere end de fleste. Vi er ligeledes medlem af Danske Malermestre, hvilket også i høj grad er din garanti for et godt stykke arbejde udført af en troværdig og dygtig håndværker.

Vi er din maler – Hellerup og omegn er de byer, vi opererer mest i. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ring eller skriv til os

for at få et et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Hellerup eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |