Vi maler i Gentofte og omegnen

Vi ved, hvor vigtigt godt håndværk er for de fleste danskere. Hvis noget håndværksmæssigt skal laves i hjemmet – eller i erhvervet – skal det være i orden. Kvalitetshåndværk er vigtigt, hvis håndværk skal laves. Hvis ikke håndværket bliver udført med fokus på kvalitet, kan man ikke regne med, at resultatet bliver tilfredsstillende, og der er således stor risiko for, opgaven skal laves om. Hos Gleb Larsen udfører vi opgaven ordentligt første gang. Vi maler i Gentofte og sætter en dyd i at have tilfredse kunder, der er tilfredse med resultatet – og vi sætter en dyd i at kunne beholde vores faglige stolthed og levere et godt stykke kvalitetshåndværk. Dette gælder uanset, om vi skal male en væg eller renovere et badeværelse.

20 års erfaring

I 1996 startede Gleb Larsen som håndværker, og siden er han fortsat i faget. Det betyder altså, at vi har flere end 20 års erfaring inden for murer- og malerarbejde. Med flere end 20 års erfaring ved vi, hvad vi laver, og vi er sikre på vores håndværk. Vi laver altid kvalitetshåndværk – fra start til slut. Det betyder, at vi lægger kvalitet i vores arbejde lige fra første spartling til sidste rengøring. Vi gør en dyd ud af at være grundige, for vi har erfaret, at det er dette, der giver det bedste resultat.

Vores mangeårige erfaring gør ikke blot, at vi kan udføre et flot stykke kvalitetshåndværk. Det betyder også, at vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Punktlighed er et nøgleord hos os, og vi gør derfor meget ud af at overholde de aftaler, vi laver – også når det kommer til tid og pris. Du kan altid få et estimat på begge dele, når du får et uforpligtende tilbud fra os; din maler – Gentofte.

Maler i Gentofte

Medlem af Danske Malermestre

Vores flotte kundeanmeldelser taler for sig selv – vi er stolte af det arbejde, vi har udført, og vi er stolte af, at vi har så mange glade kunder. De glade kunder er en garanti i sig selv, ligesom vores mangeårige erfaring inden for faget er en garanti i sig selv. Hvis du vil have en objektiv garanti for vores arbejde, kan du dog se, at vi er medlem af garantiforeningen Danske Malermestre. Derudover har vi en garantiordning: Vi giver garanti på vores arbejde, så du kan få garanti, hvis du ikke er tilfreds. Vi er nemlig så sikre på vores håndværk, at vi tør!

Ring eller skriv til os

hvis du skal bruge en rigtig maler i Gentofte eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |