Facaderenovering og pudsning af vægge
Renoveret facade og pudsning af væg i cremefarve

FACADERENOVERING

Facaden på en bygning er vigtig – det er den, der giver et klart indtryk af bygningen. Derudover kan det være meget omkostningsfuldt, hvis en facade ikke er i orden. Det kan være meget energifyldt at have slidte facader. Derfor er det også en rigtig god ide at få gjort noget ved facaden, inden det er for sent, og det bliver dyrt. Hvis der er revner og lignende i facaden, er det dog også muligt at ordne – så du skal ikke fortvivle, hvis din facade ikke ligner det, den burde. Vi er din kvalitetshåndværker, og vi gør meget ud af, at det arbejde, vi leverer, er i høj kvalitet. Dette gælder uanset, om du mangler en facaderenovering eller en mindre – eller større – indendørs renovering. Vi er alsidige, og vi kan klare langt de fleste opgaver – ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Desuden kan vi både lave facaderenovering hos private og hos erhverv.

En smuk facade

Med vores facaderenovering vil din facade stå smukt i rigtig mange år. Vi bruger teknikker og materialer, der gør, at resultatet holder i lang tid. Blandt andet ordner vi: pudsning af væg, maling, revner og renovering af vinduer. Hvis du er i tvivl om, om vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud til dig og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på det, du vil have lavet. Herunder får du både en tidshorisont og en estimeret pris på projektet.

HVORFOR VÆLGE OS

Vi har mange års erfaring i både murer- og malerarbejde. Gleb Larsen har været håndværker siden 1996 og har altså således mere end 20 års erfaring inden for branchen. Vores store erfaring gør, at vi kan klare opgaverne hurtigere end de fleste, ligesom vi også er både grundige, omhyggelige, kvalitetsbevidste og punktlige. Kvalitet, punktlighed og hurtighed er især nøgleord for os, og vi sætter en ære i at løse alle opgaver med et fantastisk resultat, så vi får tilfredse kunder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  • Er facaderenovering fradragsberettiget?

    Om facaderenoveringen er fradragsberettiget kommer an på, hvad du skal have lavet. Hvis vi skal lave en ”grøn” istandsættelse, vil du kunne få fradrag for energibesparelser, klimasikring og andre grønne ydelser. Du kan også få fradrag for det udvendige malerarbejde samt isolering af ydervægge. Dette er dog kun til et vist omfang. Læs mere om håndværkerfradrag.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |