Total renovering af skorsten
Reparation af skorsten

SKORSTENSRENOVERING

Mange er bange for at renovere en skorsten, fordi revner i skorstenen eksempelvis kan være farlige. Det er dog slet ikke nødvendigt at skifte din gamle skorsten ud, selvom den er slidt og har udtjent det, den skulle. Det er muligt at lave reparation af skorsten, så du kan beholde den originale skorsten. Det er ofte pænere, fordi den originale skorsten passer helt arkitektonisk ind i byggestilen, hvilket en ny skorsten ikke vil kunne komme til – i hvert fald ikke, hvis bygningen er af ældre dato.

Det er en dårlig ide selv at gå i gang med renoveringen. I hvert fald bør du få et uforpligtende og gratis tilbud fra os inden. Således ved du, hvad der skal laves, og du ved også, hvad det vil koste, og hvor lang tid det vil tage for os at lave. Vi kommer altid ud til dig og ser på det, der skal laves, inden vi laver et tilbud og indgår en eventuel aftale.

HVORFOR VÆLGE OS

Vi er en håndværkervirksomhed, der tager vores faglige stolthed seriøst. Vi ynder at yde et stykke arbejde, som både kunden og vi kan være tilfredse med. Det vigtigste for os, når vi laver håndværk, er naturligvis, at kunden bliver glad for resultatet. Vi tror på, at kunden bliver glad for resultatet, hvis vi laver håndværk i høj kvalitet – så det gør vi. Kvalitet er et af de væsentligste nøgleord for os. Vi vil levere kvalitet, og derfor er kvaliteten af vores arbejde såvel som materialer vigtigt for os hele vejen igennem processen – lige fra forarbejdet til den endelige rengøring.

Desuden er vi punktlige. Vi kommer altid ud til dig, inden du får et tilbud fra os. Vi vil gerne give et realistisk estimat på både tid, pris og forventet resultat, og det kan vi ikke, hvis vi ikke ser opgaven først.

Vi er hurtige til vores arbejde. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og derfor ved vi, hvordan man leverer kvalitetsarbejde så hurtigt som muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Er renovering af skorsten fradragsberettiget?

  Lidt eksempler på hvad der er fradragsberettiget ved en skorstensrenovering:

  • Ændring af skorstenshøjde
  • Montering af røgsuger
  • Indsættelse af filter
  • Indsættelse af isolerende foring.

  Du kan læse mere om håndværkerfradraget her eller på SKATs hjemmeside.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |