Renovering af lejligheder fra top til tå
Total renovering af lejlighed

RENOVERING AF LEJLIGHED

Renovering af lejlighed kan være svært, og det kræver ofte hjælp fra autoriserede håndværkere for at opnå det bedste resultat. Vi har mange års erfaring inden for feltet, og derfor er vi godt klædt på til at hjælpe dig med din renoveringsopgave. Vi kan lave det meste arbejde, og ingen opgave er for stor eller lille til os – det gælder altså både, hvis du skal have totalrenoveret din lejlighed, og hvis du blot skal have malet væggene.

Vi er autoriserede håndværkere og medlem af garantifonden, Danske Malermestre. Du har altså en garanti for, at vores arbejde er i orden. Vi giver også vores kunder garanti på vores arbejde, fordi vi ved, vi er dygtige nok til det. Vores garanti bliver dog påvirket, hvis du selv vælger materialer, og materialerne er af meget dårlig kvalitet. Dette kan du dog høre meget mere om, inden vi går i gang. Du kan også rådføre dig med os inden, hvis du selv vil vælge materialer til renoveringen af din lejlighed.

Prisen på en renovering af lejlighed varierer. Først og fremmest handler prisen naturligvis om, hvor meget du skal have lavet, og hvor stort omfanget er. Derudover handler det naturligvis om, hvilke materialer du vælger. Hos os kan du vælge at få en fast pris, eller du kan vælge en pris basereret på timebasis. Det aftaler vi, når du får et tilbud. Når du får tilbuddet fra os, kan du se et estimat på, hvor lang tid projektet vil tage, ligesom du kan se en pris på projektet. Du er altid velkommen til at få et tilbud fra os – det er uforpligtende og gratis. Du kan også altid kontakte os, hvis du blot har spørgsmål til renoveringen af din lejlighed.

PRISOVERSLAG AF SIMPEL RENOVERING AF LEJLIGHED

DKK0.00

Estimeret pris inkl. moms

Send os prisoverslaget og vi vil besvare den hurtigst muligt.

DKK0.00

Estimeret pris inkl. moms

Send os prisoverslaget og vi vil besvare den hurtigst muligt.

DKK0.00

Estimeret pris inkl. moms

Send os prisoverslaget og vi vil besvare den hurtigst muligt.

DKK0.00

Estimeret pris inkl. moms

Send os prisoverslaget og vi vil besvare den hurtigst muligt.

DKK0.00

Estimeret pris inkl. moms

Send os prisoverslaget og vi vil besvare den hurtigst muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM RENOVERING AF LEJLIGHED

 • Hvad koster det at renovere en lejlighed?

  Ikke to lejligheder er ens, så prisen kan aldrig være den samme. Prisen afhænger altid af arbejdsomfanget, for hvis der f.eks. kun skal males loft og vægge i en 1-værelses lejlighed, så er priserne fra 3.000 kr. inkl. moms. Hvis der skal males loft og vægge i en 2-værelses lejlighed på ca. 50 m2, så er det fra 7.700 kr. inkl. moms. Hvis der skal lægges nyt gulv, spartles osv., så er prisen selvfølgelig noget højere. Tøv ikke med at kontakte os for et bedre estimat, så kommer vi ud til jer og sørger for at give et godt og præcist tilbud på opgaven. Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende.

 • Hvad er jeres timepris?

  Som udgangspunkt tager vi 350 kr. + 25% moms = 437.50 kr. i timen inkl. moms. Der kan selvfølgelig være nogle tillæg for evt. parkering eller lign. Vi er altid åbne med vores priser, så I ved, hvad I præcist betaler for, og vi går ikke i gang, før en aftale er på plads.

 • Hvad er forskellen på fast og timebaseret pris?

  Med en fast pris er du sikret en pris, som er bindende, om så vi kommer til at bruge længere tid end først antaget. Når aftalen er timebaseret, så er det prisen for den tid, håndværkeren har brugt på opgaven – ikke mere og ikke mindre.

 • Er I autoriserede til at arbejde med el og vvs?

  Ja, vi har forskellige samarbejdspartnere, som dækker alle faggrupper, og alle er autoriserede inden for deres egne fag. Vi udfører alt vores arbejde efter gældende love og regler.

 • Kan jeg selv vælge, hvilke materialer der skal bruges?

  Ja, det er helt op til jer. Vi giver altid en garanti på vores udførte arbejde, men hvis materialerne er af rigtigt dårlig kvalitet, kan det desværre både påvirke garantien på vores arbejde og selve resultatet af arbejdet. Så spørg os endelig, hvis I er i tvivl.

 • Vi har allerede købt alle materialer, gør det noget?

  Nej, det gør ikke spor. Læs evt. svaret på spørgsmålet ovenover: “Kan jeg selv vælge, hvilke materialer der skal bruges?”

 • Hvad kan vi selv gøre for at spare på renoveringen af lejligheden?

  Man kan spare en håndværkers tid, hvis lejligheden ikke er møbleret, eller hvis I selv flytter og afdækker møblerne i midten af rummet, så de ikke kommer til at stå i vejen. Der er også lidt at spare, hvis man selv kører skraldet ud efter endt opgave. Det hele kommer selvfølgelig an på, hvad opgaven går ud på, men husk at spørge os – så skal vi nok finde ud af noget.

 • Vores budget er småt, kan vi betale over flere måneder?

  Som regel lægger vi selv ud for materialerne og diverse andre opgaver i løbet af et renoveringsprojekt, og derfor ser vi helst, at vi får fuld betaling efter endt projekt. Ved større projekter anbefaler vi, at man tjekker, om der evt. er en vedligeholdelseskonto eller friværdi i lejligheden, som man kan gøre brug af. Ellers har vi et samarbejde med Ekspres Bank, hvor I kan låne op til 150.000 kr. over 72 måneder, det kræver bare at blive kreditgodkendt. Kontakt os endelig, og så skal vi nok komme frem til en løsning, som vil passe jer.

KONTAKT OS I DAG

og få et uforpligtende tilbud på dit næste renoveringsprojekt

KONTAKT OS
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |