Malermester Gleb Larsen er en del af Danske Malermestre og medlem af enrigtigmaler.dkVi er det, man kalder “En Rigtig Maler”

Vi går rigtig højt op i kvalitet, og det er da også et af vores allervigtigste nøgleord. Vi ved dog også, at det forpligter, når man lover kvalitet – og det bør det også. Vi er medlem af garantiordningen Danske Malermestre. Det betyder, at vi som danske malere er omfattet af Håndværkets Ankenævn. Således har du mulighed for at indgive en klage, hvis du ikke synes, arbejdet, vi har udført, er udført godt nok. Vi tør altså at give garanti på vores arbejde – fordi vi netop ved, at vi er gode til det.

Hvis vores arbejde ikke lever op til dine forventninger, har du altså mulighed for at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Derefter får vi fire uger til at løse sagen, således vi kan udføre vores arbejde som lovet. Hvis ikke dette overholder aftalen eller er tilfredsstillende, skal Ankenævnet tage stilling til sagen – og her har du så mulighed for at få medhold, hvorefter vi er forpligtede til at løse opgaven. Rent praktisk er det altså muligt, og det er din garanti for, at vores arbejde bliver lavet godt nok. For vores og dit bedste sørger vi dog altid for at udføre vores arbejde godt nok i første omgang, så det ikke bliver aktuelt at skulle gøre brug af garantiordningen.

Rent praktisk fungerer det sådan, at Danske Malermestres garantiordning skal sørge for, at afgørelsen fuldbyrdes, hvis vi af Malermester Gleb Larsen er medlem af Københavns malerlaugen eller anden grund ikke skulle overholde aftalen og rette os efter Ankestyrelsens afgørelse. Dette sker ved, at garantiordningen sørger for, at manglerne udbedres, eller at du får et beløb udbetalt, der svarer til Ankenævnets vurdering af manglerne.

Hvis du vil klage over vores arbejde, skal du sørge for at gøre det inden for et år efter, at arbejdet er faktureret til dig. Det er en betingelse for, at garantiordningen dækker udbedringsomkostninger. Garantiordningen kan dække udbedringsomkostninger på op til 100.000 kroner. Ligeledes skal du være opmærksom på, at garantiordningen kun dækker mangler ved bygningsmaler- og skiltearbejde samt det arbejde, der hører herunder. Det vil sige, at garantiordningen dækker det meste malerarbejde på nær afrensning og maling af tage.

DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |