Vi maler i Søborg og omegnen

Vi murer og maler – Søborg er en af de byer, vi arbejder i. Hvis du har en håndværksmæssig eller en maler opgave i Søborg, der skal løses, skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Vi er en malervirksomhed – men vi er en meget alsidig malervirksomhed. Gleb Larsen har flere end 20 års erfaring i murer- og malerbranchen, og derfor kan vi løse rigtig mange opgaver. Hvis der er opgaver, vi ikke kan løse, har vi heldigvis et stort netværk af dygtige håndværkere, der med garanti kan. Derfor kan vi også både hjælpe med små og store opgaver – både i privat og erhverv. Du kan altså kontakte os uanset, om du blot skal have malet en væg, eller om du skal have totalrenoveret – ingen opgave er for kedelig eller lille til os, ligesom ingen sjældent er for stor. Du kan kontakte os for at få et helt uforpligtende tilbud, og du kan kontakte os, hvis du blot har spørgsmål til vores arbejde.

Vi har en stor faglig stolthed

Med vores store erfaring følger en stor faglig stolthed. Den faglige stolthed gør, at vi altid kun leverer et resultat, vi er tilfredse med – og som du kan være tilfreds med. Vi ved, at håndværk skal være i orden og grundigt udført. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du snart få brug for en håndværker igen – og håndværkeren har således ikke gjort sit arbejde godt nok. Vi vil ikke have, at du får brug for en håndværker igen foreløbigt, og derfor sørger vi altid for at udføre vores arbejde med fokus på kvalitet og grundighed. Kvalitet, punktlighed og hurtighed er netop nøgleordene for os, og det vil du komme til at mærke, hvis vi skal løse en håndværksmæssig opgave for dig i Søborg.

Først og fremmest er kvalitet vigtigt. Vi udfører arbejdet med materialer i høj kvalitet, og vi sørger for at gøre vores arbejde grundigt. Dette gælder lige fra første nedvaskning til den sidste rengøring.

Maler i Søborg

Punktlighed er vigtigt for os. Når du kontakter os og får et uforpligtende tilbud, vil du få et estimat på, hvor lang tid det vil tage at løse opgaven – og vi går op i at overholde vores aftaler. Både når det gælder tid, pris og kvalitet.

Hurtighed er vigtigt for os, fordi vi ved, det er vigtigt for dig. Vi gør arbejdet hurtigere end de fleste andre, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har så mange års erfaring i at løse så mange forskellige opgaver.

Så hvis du står og mangler rigtige malere i Søborg som er kvalitetsbevidste, punktlige og hurtige – så er det os du skal have fat i.

Ring eller skriv til os

hvis du skal bruge en maler i Søborg eller hvis du bare har spørgsmål til noget…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

  • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

    Mette Fahrenholtz
  • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

    Merete Lennartz
  • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

    Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |