Italiensk marmorpuds væg
Marmorvæg
Mamorpuds væg af Malermester Gleb Larsen
Stucco lustro badeværelse i sort marmorpuds
Marmor badeværelse, udført af malermester Gleb
Italiensk marmorpuds badeværelse

STUCCO LUSTRO

Stucco lustro er navnet på et særligt materiale – en fin marmorpuds. Det kan bruges på mange forskellige overflader, og det giver et helt særligt look til både vægge, lofter og gulve. Vi er specialister i at bruge det, og derfor kan du altid kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller vejledning omkring det. Vi er altid åbne, og vi kommer altid ud til dig for at lave en vurdering. På den måde bliver både vurdering og tilbud mest præcist, og du bliver derfor ikke overrasket over hverken pris, tidshorisont på projektet eller det færdige resultat – medmindre det er positivt.

Marmorpuds på de fleste overflader

Stucco lustro kan påføres på langt de fleste overflader, men hvis du er i tvivl om, om det kan påføres på en overflade, er du velkommen til at kontakte os. Det særlige ved stucco lustro er, at det giver en rigtig flot og elegant overflade, der virker som et rigtig godt alternativ til specialvægge. Det kan anvendes som noget kunstnerisk, men samtidig er det utrolig praktisk. Først og fremmest er det praktisk, fordi det ikke kræver meget vedligeholdelse. Derudover er det praktisk, fordi det ikke tiltrækker støv og snavs. Det behandles med bivoks, hvis det påføres indendørs, og bivoksen gør overfladen superglat.

Stucco lustro passer i de fleste rum

Stucco lustro kan altså bruges som et alternativ til specielle vægge, for eksempel vægge med strukturmaling. Noget af det specielle ved stucco lustro er dog, at det både kan påføres på overflader udenfor og indenfor. Man skal behandle overfladerne forskelligt, afhængigt af hvor de befinder sig, men selve materialet kan altså påføres de fleste steder. Det er eksempelvis ideelt at anvende marmorino stucco lustro som en dekorationsvæg i en stue eller et køkken, eller som vægbeklædning i badeværelset – stucco lustro kan nemlig også påføres i fugtige rum.

Vi bruger det bedste af det bedste

Vi er et malerfirma med mange års erfaring – faktisk har vi over 20 års erfaring. Det betyder, at vi har prøvet det før, og vi ved, hvordan vi gør vores kunder glade. Vi sætter en ære i, at du bliver glad for det arbejde, vi laver, og det resultat, du får.

Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt, vi laver, og derfor bruger vi også det bedste materiale. Vores marmorpuds får vi fra Stucco Italiano, som er en italiensk producent. Vi får også vores værktøj leveret fra de bedste producenter i Italien, og vi kan garantere for kvaliteten af dem. Desuden kan vi garantere for vores arbejde. Vi er medlem af garantiforeningen Danske Malermestre, og derudover giver vi garanti på vores udførte arbejde. Dette gælder både renovering, maling, påføring af marmorpuds og alt andet.

Ud over kvalitet vægter vi punktlighed og hurtighed højt i alt, hvad vi laver. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og vi begynder aldrig på et projekt, før aftalen er på plads. Du kan altid kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Således kan vi sammen se på, hvad vi kan gøre for dig.

Stucco italiano

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM STUCCO LUSTRO

 • Hvad er stucco lustro?

  Stucco lustro er navnet på lysende puds – men det kaldes også blandt andet for marmorino, verona glit, marmorpuds og stucco veneziano.
  Stucco lustro er en slags puds – en poleret puds, der giver et klassisk og elegant udtryk til de fleste overflader. Pudsen er en blanding af læsket kalk og knust marmor, og den fås i forskellige finhedsgrader, der påvirker udtrykket. Overfladen er altid hård, men den varierer altså efter finhedsgraden af pudsen. Strukturen minder mest af alt om poleret sten på en overflade.

 • Hvilke farver kan det laves i?

  Marmorpuds leveres som udgangspunkt i en hvid base, og det er derfor nemt selv at påvirke og vælge, hvilken farve pudsen skal være. Vi indfarver pudsen efter dine farveønsker og efter vores eget farvesystem.

 • Kan det bruges på badeværelser, hvor det er fugtigt?

  Det er ikke alle materialer, der er velegnede til fugtige omgivelser, såsom badeværelser. Stucco lustro er dog særdeles velegnet til disse områder, og det bruges også tit i badeværelser. Det spiller nemlig rigtig godt sammen med glasmosaik og fliser, som jo ofte findes på badeværelser. Stucco lustro kan dog ikke påføres direkte på vådrumssikringen, og dette er vigtigt at være opmærksom på. I stedet skal der først spartles en fliseklæb over vådrumssikringen, som materialet så kan påføres på. Man kan altså sagtens anvende stucco lustro i badeværelser og andre vådrum.

 • Hvordan vedligeholdes/rengøres stucco lustro?

  En overflade, der er behandlet med stucco lustro, behøver normalvis ikke meget vedligeholdelse. Det kan dog være nødvendigt at gøre overfladen rent, hvis der kommer pletter eller andet skidt på. Dette gøres med en blød kost eller klud. Hvis pletterne skal tørres af, kan dette gøres med en meget opvredet klud – den skal være meget blød og helt ren. Efterfølgende skal området poleres – enten med en virkeligt blød klud eller en gang bivoks. Det vigtigste, du skal huske, er, at du ikke må anvende syreholdige produkter til rengøringen. Da stucco lustro er et naturprodukt, kan det ikke tåle syreholdige produkter.

 • Kan man reparere skader?

  Det kan hænde, at overfladen revner, hvis materialet under marmorpudsen revner. Dette kan dog repareres, hvorfor det altid er en god ide at gemme lidt af det indfarvede stucco lustro.

 • Hvad koster stucco lustro?

  Prisen er sammensat af mange hensyn, og det er derfor umuligt at give et endegyldigt svar her. Som udgangspunkt så starter prisen på 650 kr. pr. m2 ekskl. moms og materialer. Vi vil dog altid gerne give dig et gratis og uforpligtende tilbud – ligesom du altid kan kontakte os, hvis du blot vil høre mere om stucco lustro.

 • Kan stucco lustro anvendes overalt?

  Stucco lustru er et meget anvendeligt materiale. Det kan anvendes på langt de fleste overflader, og det kan anvendes både udendørs og indendørs. Man kan eksempelvis sagtens påføre materialet på pudset mur, træ og gipsplader, og man kan både anvende det på vægge, gulve og lofter. Det vigtigste er, at overfladen er helt glat – uden huller og grater. Således kan pudset også anvendes på tapet, malede vægge og glasfilt – hvis blot dette kontrolleres inden. Hvis overfladen ikke er glat, skal dette først udbedres. Ellers er det ikke muligt at påføre marmorpudsen.

  Stucco lustro er perfekt som materiale til specielle vægge – eksempelvis dekorationsvægge. Her er det et godt og specielt alternativ til strukturmaling, da marmorpudset også giver et godt og sundt indeklima, idet støv ikke sætter sig på det.

 • Hvordan behandles marmorpuds?

  Marmorpuds behandles efter anvendelsen med en bivoks. Denne bliver poleret ind i pudsen, hvilket beskytter overfladen mod snavs og støv. Det er med denne behandling, man får det bedste resultat – og det bedste indeklima.

  Hvis marmorpudsen påføres på udendørs arealer, skal den have et lag IDROCALCE. Dette beskytter overfladen mod støv og snavs udendørs.

 • Er stucco lustro et naturprodukt?

  Stucco lustro er et naturprodukt, og du skal derfor ikke være nervøs for, om materialet indeholder giftige stoffer.

 • Hvor lang tid kan det holde?

  Hvor lang tid en marmorpudset overflade kan holde afhænger af, hvad den udsættes for. Der findes overflader, der har bestået i mere end 300 år – men dette kan dog ikke gøre sig gældende, hvis overfladen udsættes for meget skidt eller snavset luft.

 • Hvor er materialerne fra?

  Vi vægter kvalitet højt, og derfor får vi materialerne fra Stucco Italiano, som producerer materialet i Italien. Det er også fra Italien, vores værktøjer leveres.

Ring eller skriv til os

for at få et et uforpligtende tilbud på stucco lustro eller hvis du bare har spørgsmål til det…

Kløverbo 5,
Vallensbæk Strand 2665

Send os en besked og vi vil besvare den hurtigst muligt.

 • "Super professionel!!!! Gleb er en meget behagelig, pålidelig og omhyggelig mand. Alt hvad Gleb har lavet for os er i top. Gleb overholder altid sine aftaler. Gleb har arbejdet for os i flere omgange. Vi vil aldrig tøve med at ringe til Gleb og vi anbefaler ham gerne til andre. Perfekt – intet mindre!!"

  Mette Fahrenholtz
 • "Helt igennem ordentligt arbejde. Firmaet skriver bl.a. om sig selv, at det foretager elegant og grundigt arbejde, og det er præcist, hvad malermester Gleb Larsen gør. Overholder aftaler gør han også. Hvor har det bare været en fornøjelse trygt at kunne læne sig tilbage vel vidende, at malerarbejdet mv. blev lavet i den grad ordentligt. Han får de aller bedste anbefalinger fra mig til andre, der også er kørt træt i al for meget dårligt håndværk."

  Merete Lennartz
 • "Enormt pålidelig og professionel. Den dér type håndværker, der har knivskarp orden i sit værktøj og sin varevogn. Rydder op efter sig. Gleb er et meget behageligt menneske og jeg NØD, at han ikke havde en radio kørende til arbejdet! Meget meget professionelt udført arbejde m. nedrivning af savsmuldstapet, opmuring af skarpe hjørner og opsætning af filt og precist udført malerarbejde."

  Lone F.
DMCA.com Protection Status © Malermester Gleb Larsen | CVR 33129696 |